Română (România)English (United Kingdom)Italian - ItalyFrench (Fr)Nederlands - nl-NL

Facebook

Vizitatori

451717
AstaziAstazi116
IeriIeri423
Saptamana aceastaSaptamana aceasta1507
Luna aceastaLuna aceasta3880
TotalTotal451717
54.145.16.43
US
UNITED STATES
US
Vizitatori 33

This page uses the IP-to-Country Database provided by WebHosting.Info (http://www.webhosting.info), available from http://ip-to-country.webhosting.info

Noutati PDF Imprimer Envoyer
Note des utilisateurs: / 8
MauvaisTrès bien 
Il n'y a pas de traductions disponibles

Noutăţi

adunare generala 12.03.2012
Stimaţi membrii ai Carpatin Club România,

Consiliul Director al Carpatin Club România
CONVOACĂ
Adunarea Generală Ordinară a membrilor C.C.R. în data de 31 Martie 2012, în localitatea Bistriţa, hotel Minerva, str.Compozitorilor nr.2, ora 14.

Ordinea de zi propusă:
1- Raportul de activitate al clubului pe anul 2011
2- Aprobarea bugetului de venituri / cheltuieli şi a bilanţului contabil, stabilirea cotizaţiei şi a tarifelor pentru anul 2012
3- Stabilirea obiectivelor de atins şi strategiei pentru anul 2012
4- Participarea la Eurodog Show Bucureşti 2012 şi la manifestările Euromania 2012
5- Diverse

Cu deosebită consideraţie,
Vasile Bodea
Preşedinte C.C.R.


23.12.2010
La iniţiativa membrilor Carpatin Club România a luat naştere Marea Carte a Genealogiei Ciobănescului Românesc Carpatin! Este o evidenţă oficială a clubului naţional care vă oferă posibilitatea de a afla informaţii despre exemplarele actuale, de a descoperi strămoşii acestora şi a studia evolutia rasei. Vizualizare: aici.
22.11.2010

                Catre
                             Consiliul Director al A.Ch.R.

          Ca raspuns la Decizia Consiliului Director al A.Ch.R. nr.14/05.11.2010, va aducem la cunostinta urmatoarele:

1-IMPLICARE in omologarea internationala
Privitor la implicarea conducerii Carpatin Club Romania in omologarea internationala a rasei va reamintim ca, C.C.R. a trimis o solicitare, in scris, catre A.Ch.R., in Ianuarie 2008, prin care am cerut conducerii A.Ch.R. sa ne comunice conditiile care trebuiesc indeplinite pentru omologarea definitiva a rasei si atributiile care ne revin, in acest demers, in calitate de club national.
-Nu am primit din partea A.Ch.R., nici pina la aceasta data, raspuns la solicitarea noastra.

2-AMELIORAREA RASEI
În cea ce priveste ameliorarea rasei, C.C.R. inca de la infiintare a dus o activitate de selectie riguroasa, utilizand la reproductie doar exemplare tipice. Omogenitatea exemplarelor obtinute de crescatorii din cadrul clubului se observa in mod clar. Calitatea exemplarelor noastre se reflecta si in rezultatele obtinute la ultimul examen de selectie si expozitie de club unde 50 de exemplare din cele 55 prezente, au obtinut calificativ maxim (Excelent) si din cele 20 de exemplare selectionate 16 au obtinut Recomandat Reproductie.

3-PROMOVAREA RASEI
Carpatin Club Romania a dus o campanie de promovare a carpatinului foarte activa, site-uri in limba romana si engleza, calendare, pliante in limba romana si engleza distribuite chiar si la Campionatul european de la Budapesta, articole despre carpatin publicate in diferite publicatii din tara, emisiuni Radio, participari la evenimente chinologice si nu numai. Membrii C.C.R. au fost prezenti la expozitiile internationale importante, Campionatul European –Zagreb  2007, Campionatul European –Budapesta  2008, Campionatul Mondial –Bratislava 2009, Campionatul Mondial –Danemarca 2010.

4- IMPLICAREA Clubului in actiunile A.Ch.R.
Va reamintim ca A.Ch.R. nu a solicitat, niciodata, clubului implicare in actiunile organizate.
Clubul  a fost singurul care si-a aratat disponibilitatea de a contribui la organizarea Examenului de Selectie din decembrie 2008 (cu ocazia Galei de Craciun), tocmai pentru a se respecta dispozitiile Regulamentului de Selectie, dar solicitarea noastra a fost ignorata si Examenul de Selectie a fost organizat de catre As.Metropolitana Bucuresti si Comisia de omologare (presedinte Muntean Petru) incalcandu-se astfel Regulamentul de Selectie aprobat cu doar 4 luni inainte.

5-COLABORARE cu A.Ch.R
Singurele solicitari venite din partea A.Ch.R. au fost intocmirea regulamentului de selectie si intocmirea unei statistici, solicitari la care Carpatin Club Romania a raspuns prompt.

În schimb A.Ch.R. nu a colaborat cu Conducerea C.C.R, si nu a raspuns la nici una dintre solicitarile noastre.
În Octombrie 2007,C.C.R. a propus conducerii A.Ch.R. organizarea Campionatului National de Ciobanesti in primavara fiecarui an, dar propunerea noastra a fost ignorata.
În vederea intocmirii unei statistici si a unei evidente, in ianuarie 2008 C.C.R. a solicitat Cartii de Origine Romane date despre exemplarele inscrise in C.O.R. in decursul anului precedent. Solicitarea noastra a ramas fara raspuns.

Anularea Campionatelor Nationale si Simpozioanelor din 2009 si 2010 cu 2 zile inainte ca termenul de inscriere sa expire este o greseala  grava, acestea manifestari trebuiesc organizate indiferent de numarul exemplarelor inscrise.

Consideram ca A.Ch.R.-ul a dat dovada de o totala lipsa de colaborare cu Carpatin Club Romania.
Lipsa de comunicare cu conducerea Clubului national se reflecta inca odata prin convocarea Presedintelui C.C.R. la sedinta Comitetului Executiv al A.Ch.R. cu doar 18 ore inainte de ora sedintei.

Carpatin Club Romania solicita ca din Comisia de Omologare sa faca parte reprezentanti ai cluburilor nationale si reprezentanti ai Colegiul de Arbitriia . Consideram ca, omologarea nu se poate realiza fara exemplare tipice, iar ameliorarea rasei se poate realiza doar in cadru organizat, de crescatori responsabili si dedicati rasei.

                                                         
Bistrita                                                                                    Presedinte Executiv                                                       
15.11.2010                                                                BODEA VASILE


11.11.2010

Stimaţi membri ai Carpatin Club România,
vă aducem în atenţie Circulara nr.31 a A.Ch.R. Detalii
aici.


20.10.2010

         C.C.R. NR.20/2010                                               
   In atentia,
           Domnului Presedinte al Asociatiei Chinologice Romane,
                  si a Consiliul Director al Asociatiei Chinologice Romane

               Prin prezenta Carpatin Club Romania doreste sa-si exprime regretul pentru anularea Simpozionului si Campionatului National de Ciobanesti Romanesti 2010. Membrii Carpatin Club Romania au dorit sa particip la aceste manifestari  si au pregatit materiale interesante pentru a fi prezentate la Simpozion.
              Deoarece este al doilea an consecutiv in care aceste manifestari sunt anulate va propunem ca impreuna cu toate Cluburile de ciobanesti romanesti  din tara sa organizam o consultare in ceea ce priveste locatia si data desfasurarii Campionatelor viitoare , scopul final fiind o participare numerica cat mai mare si astfel  Campionat National al Ciobanestilor Romanesti   sa devina in anii ce urmeaza un concurs de traditie si un mijloc important  de promovare a raselor romanesti .
  

           Bistrita                                                                        Presedinte executiv
       20.10.2010                                                                al Carpatin Club Romania   
                                                                                                     
                                                                                                     Bodea Vasile


 26.10.2010

Stimaţi membri ai Carpatin Club România,
vă aducem în atenţie Circulara A.Ch.R. nr.30 din 26.10.2010 privind Influenţarea aspectului câinelui, dubla prezentare şi măsuri antidopping. Detalii: aici!


13.04.2009

Comunicat de presa - Incriminat pe nedrept: Ciobanescul Romanesc Carpatin

Bistrita, 13 aprilie 2009

Asociatia Carpatin Club Romania aduce o precizare importanta cu privire la reportajul 'Poveste de groaza la Suceava: o femeie a fost ucisa de propriul caine!' din 12.04.2009 difuzat de catre postul de televiziune PRO TV. Astfel, cainele inculpat in cadrul acestei stiri nu este din rasa Ciobanesc Romanesc Carpatin, asa cum reiese din materialul filmat.

Membrii din cadrul Carpatin Club Romania atrag atentia asupra faptului ca nu este normal ca rasa nationala, Ciobanescul Romanesc Carpatin, un caine nobil, sa fie confundat cu alte rase de caini care pot prezenta probleme de comportament si agresivitate. 'Cainele care apare in reportajul filmat este de culoare alba, pe cand exemplarele din rasa Ciobanesc Romanesc Carpatin sunt de culoare lupie. Mai mult, conform caracteristicilor standard ale acestei rase, Ciobanescul Carpatin Romanesc este de talie destul de mare, agil, niciodata greoi, aspectul general fiind acela al unui caine viguros. In ceea ce priveste comportamentul exemplarelor din aceasta rasa, 'Ciobanescul Carpatin Romanesc este un caine de paza curajos, care se remarca prin atasamentul instinctiv, neconditionat, fata de turme si fata de stapanul sau. Este un caine cu un comportament demn, calm si echilibrat', afirma Vasile Bodea, Presedintele Carpatin Club Romania.

Asociatia Carpatin Club Romania isi exprima regretul pentru evenimentele tragice care s-au petrecut la Suceava, insa considera ca este important ca opinia publica sa fie corect informata asupra exemplarului canin incriminat, astfel incat sa nu fie periclitata, nejustificat, imaginea rasei nationale, Ciobanescul Romanesc Carpatin. Mai multe informatii cu privire la caracteristicile standard ale rasei nationale se pot consulta pe website-ul Asociatiei Carpatin Club Romania, www.carpatinclub.ro .

Asociatia Carpatin Club Romania este persoana juridica romana, inregistrata in martie 2007, si membra a Asociatiei Chinologice Romane si a Federatiei Chinologice Internationale.

CARPATIN CLUB ROMANIA are drept scop: selectia, ameliorarea, conservarea, crestere numerica si valorica a rasei Ciobanesc Romanesc Carpatin precum si promovarea si popularizarea acesteia in tara si peste hotare, educarea membrilor sai in spirit etic si sportive, organizarea de manifestari specifice clubului in vederea popularizarii si promovarii rasei Ciobanesc Romanesc Carpatin, dezvoltarea contactelor si schimburilor de experienta cu alte organizatii similare sau persoane fizice din tara sau din strainatate recunoscute de catre Asociatia Chinologica Romana.

Vasile Bodea

Presedinte executiv Carpatin Club Romania


17.03.2009

Adunarea Generala

CARPATIN CLUB ROMANIA

7 Martie 2009- Bistrita

1.Raportul de activitate al Clubului pe anul 2008

A fost prezentat de domnul Horatiu STAN, vicepresedinte economic.

2. Stabilirea obiectivelor de atins si strategiei pentru anul 2008

Vor fi organizate un numar de trei Expozitii de Club si 2 Examene de Selectie, dupa cum urmeaza:

 • 08.03.2009 - Expozitie de Club si Selectie la BISTRITA
 • 09.05.2009 - Expozitie de Club si Selectie la TARGOVISTE
 • 05.09.2009 - Expozitie de Club la TARGU MURES

 • 3. Primirea noilor membri

  S-a votat acceptarea noilor membrii:

  ANDRIES ROMEO-oras Buhusi, jud.Bacau
  ARDELEAN PETRU GHEORGHE-mun.Oradea
  BUTISCA ALIN DANUT-oras Stei, jud.Bihor
  CATANOIU CARMEN-ECATERINA, oras.Voluntari, jud.Ilfov
  CHIRA TIBERIU-mun.Bistrita
  CHIRIAC FLORIN-mun.Tulcea
  COTRAU ANDREI-oras Stei, jud.Bihor
  DAN CORNELIA- mun.Bistrita
  FLORUTA ROZALIA, sat Petrileni, com Rieni, jud.Bihor
  KOPE BARNA-FRANCISC-mun.Oradea
  LUNGA TEODOR DOREL-mun.Arad
  MANESCU DINU-mun.Buzau
  PIRTEA GABRIEL-com.Carpinet, sat.Leheceni, jud.Bihor
  PREDUNA LIANA-mun.Bucuresti
  SINA MIHAI HORATIU-mun.Deva, jud.Hunedoara
  STEFANESCU DENIS-mun.Campulung Muscel, jud.Arges
  A fost respinsa cererea d-lui Albescu Robert

  4. Aprobarea bugetului de venituri / cheltuieli si a bilantului contabil, stabilirea cotizatiei si a tarifelor pentru anul 2008

  S-a stabilit cotizatia anuala in cuantum de 100 RON. S-au stabilit tarifele pentru expozitiile de club si selectie, dupa cum urmeaza:

  taxa Expozitie Club: 60 RON - primul caine, 40 RON - al doilea, 20 RON - urmatorii
  taxa Examen Selectie: 100 RON

  5. Alegerea membrilor pentru completarea Comisiei de Disciplina si a Consiliului Director

  In functia de Membru al Comisiei de Disciplina a fost ales cu majoritate de voturi, domnul Balaban Daniel. In functia de Consilier de Imagine cu unanimitate de voturi a fost ales domnul Butisca Alin-Danut.

  6. Diverse

  S-a hotarat continuarea strategiei de promovarea a ciobanescului romanesc carpatin la cote si mai inalte decat in anul precedent: emisiuni radiofonice, TV, prin internet, etc.


  23.02.2009

  Selectiuni din CIRCULARA AChR Nr. 5 din 23.02.2009

  HOTARARI ALE CONSILIULUI DIRECTOR

  Arad, 14.02.2009

  Prezenti: Stefanescu Cristian, Lokodi Csaba Zsolt, Schill Roberto, Papp Vasile Carol, Muntean Petru, Radu Daniela, Timen Andrei, Molnar Zsolt.

  Dl. Petru Muntean prezinta membrilor Consiliului Director solicitarea venita din partea cluburilor de Ciobanesti Romanesti privind modificarea Regulamentului de selectie, respectiv modificarea varstei de selectie pentru aceste rase si admiterea cainilor in cadrul selectiei incepand cu varsta de 12 luni. Aceasta hotarare este aprobata de Consiliul Director cu unanimitate de voturi, urmand ca ea sa fie consemnata in Regulamentul de selectie pentru Ciobanesti Romanesti si sa intre in vigoare de la data aprobarii.

  Pt. conformitate,

  PRESEDINTE,

  Cristian Stefanescu


  20 februarie 2009

  CARPATIN CLUB ROMANIA

  Anunta convocarea ADUNARII GENERALE pentru data de 7 Martie 2009, ora 14, in localitatea Bistrita, Camping Unirea DN17- Km 6. Ordinea de zi propusa:

  • 1- Raportul de activitate al clubului pe anul 2008
  • 2- Stabilirea obiectivelor de atins si strategiei pentru anul 2009
  • 3- Raportul cenzorului
  • 4- Aprobarea de primire a noilor membri
  • 5- Aprobarea bugetului de venituri / cheltuieli si a bilantului contabil, stabilirea cotizatiei si a tarifelor pentru anul 2009
  • 6- Alegerea membrilor pentru completarea locurilor vacante
  • 7- Diverse

  Bistrita 19.02.2009

  Presedinte executiv: Bodea Vasile


  10 februarie 2009

  Sunteti contribuabil? Daca da, directionati doi la suta din veniturile obtinute in anul precedent catre CARPATIN CLUB ROMANIA!

  Oricum nu va costa nimic. Daca nu faceti o astfel de directionare, acei bani ramin la bugetul statului. Tot de aveti de facut este sa completati pina in data de 15 mai 2009 un formular care trebuie sa ajunga la administratia financiara (prin intermediul postei prin scrisoare recomandata sau predat personal). Nu este necesar sa indicati suma directionata. Aceasta va fi calculata automat de catre organul fiscal.

  Daca sunteti salariat descarcati si completati acest formular, iar daca aveti venituri si din alte surse (avocat, notar, medic etc) descarcati si completati acest formular.

  Datele de identificare ale CCR:

  • Denumire: Asociatia Carpatin Club Romania
  • Cod de inregistrare fiscala: 21998907
  • Cont bancar: RO80BTRL00601205F26197XX

  05.02.2009 - Taxa de inscriere Campionat Mondial Bratislava

  Banca Transilvania sprijina participarea membrilor Carpatin Club Romania la Campionatul Mondial de la Bratislava, 8-11.10.2009, prin realizarea gratuita a transferurilor financiare bancare legate de taxele de inscriere a cainilor.

  Va rugam sa depuneti taxele (60 euro-primul caine, 55 euro-urmatorii caini) mentionand numele dumneavoastra si al cainelui, pana la data de 20.02.2009 in urmatorul cont pentru EURO :

  Titular cont: ASOCIATIA CARPATIN CLUB ROMANIA
  Cont: RO55BTRL00604205F26197XX
  Deschis la BANCA TRANSILVANIA
  SUCURSALA BISTRITA
  COD SWIFT: BTRLRO22BNA
  BANCA CORESPONDENTA: DEUTSCHE BANK

  Banii vor fi virati in contul organizatorilor Campionatului Mondial, gratuit, de catre Banca Transilvania.

  Horatiu STAN
  Vicepresedinte economic

  29.01.2009 - CARPATIN CLUB ROMANIA deschide Calendarul Expozitional 2009 !

  In data de 8 Martie 2009 se va desfasura la Bistrita o Expozitie de Club si un Examen de Selectie organizate de catre clubul national care reuneste iubitorii cainelui national, al Ciobanescului Romanesc Carpatin. Va asteptam. Inscriere online aici


  12 ianuarie 2009

  COMUNICAT

  Stimate Doamne, Stimati Domni

  Prin prezenta va solicitam ca pana la data de 31.01.2009 sa ne comunicati numarul de membri cu cotizatia achitata la zi, la data de 31.12.2008, in vederea facturarii cotei de sprijin anuale.

  Totodata , in conformitate cu hotararile Consiliului Director din data de 14.11.2008, va rugam sa ne transmiteti, pana la data de 31.01.2009, propunerile dumneavoastra pentru candidatii de secretar de ring si comisar de ring, in vederea intocmirii programei de admitere si atestare.

  Cu stima,
  CRISTIAN STEFANESCU
  Presedinte A.CH.R


  12 ianuarie 2009

  Cotizatie CCR

  Va reamintim ca in cadrul Adunarii Generale a Carpatin Club Romania, desfasurata in data de 8 Martie 2008 la Bistrita, s-a stabilit cuantumul cotizatiei anuale la valoarea de 100 RON. Aceasta suma puteti sa o virati in contul Clubului, coordonatele tehnice fiind urmatoarele:

  cont LEI
  Titular cont: ASOCIATIA CARPATIN CLUB ROMANIA
  Cont: RO80BTRL00601205F26197XX
  Deschis la BANCA TRANSILVANIA
  SUCURSALA BISTRITA

  Cu stima,
  Vicepresedinte economic
  Horatiu Stan
  Tel: 0742836940


  Noutăți 2007-2008

  Mise à jour le Jeudi, 22 Mars 2012 14:26