Carpatin Club Romania este onorat sa fie sustinut in prezentarea imaginii Ciobanescului Romanesc Carpatin, de un colos in productia de utilaje agricole la cel mai inalt nivel ca si calitate, fiind vorba despre MAVI Reghin.

Cand ceea ce faci se exprima prin: onestitate, pasiune si caracteriese in evidenta valoarea (in cazul de fata) si extraordinarele calitati ale Ciobanescului Romanesc Carpatin ca si rasa canina.

In fata evidentei nu poti sa te opui, de aceea cei care au inteles ce reprezinta Ciobanescul Romanesc Carpatin pentru noi, sunt alaturi si sustin fara nici un compromis ceea ce facem. Totul devine usor de realizat cand este facut sincer si corect, iar hobbyul devine un “paradis”.

Ciobanescul Romanesc Carpatin, inca o data, retineti, este pentru foarte multi o stare de spirit care-i anima si-i “obliga” sa se exprime corect in ceea ce fac, loc pentru fel de fel de interpretari nu mai exista, drumul pe care trebuie sa mergem este clar si sigur; asa ca aceasta rasa naturala va fi ceea ce ne-am dorit si mai mult decat atat,

 

Vasile Iclenzan- aprilie 2019

Acest continut este protejat!